Gtx Solar Solution

Gtx Solar Solution

GTX Solar Solutions vine in intampinarea nevoilor dumneavostra

     Pentru noi, increderea in serviciile oferite este esentiala, motiv pentru care tratam cu cea mai mare seriozitate investitiile dumneavoastra in domeniul energiei regenerabile. 

    Pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite punem accent pe calitate si suntem receptivi la feedback-ul oferit de catre clientii nostri.

  • Proiectare:

Obiectivul nostru este de a asigura întotdeauna cea mai mare eficiență posibilă a sistemului. GTX Solar Solutions ofera sisteme flexibile care sunt proiectate inteligent și ușor de adaptat la toate cerințe.
La solicitarea clientului putem oferi servicii de proiectare tehnica a sistemelor fotovoltaice de mici, medii si mari dimensiuni, in functie de conditiile specifice fiecarui proiect, de locatia amplasarii, conditiile meteorologice din zona respectiva, radiatia solara si masuratorile aferente.

Intelegem sa ne sustinem clientii si suntem la dispozitia dumneavoastra oferindu-va consultanta GRATUITA in alegerea sistemului fotovoltaic, adaptat nevoilor prezentate si urmarim interesele astfel incat rezultatele sa va aduca plus valoare in viata si afacere.
In acest sens, asteptam cererea dumneavoastra de oferta pe adresa noastra de e-mail sau telefonic. Este foarte important in prima faza sa stabilim ce brand-uri urmeaza a fi utilizate si costurile totale ale proiectului.
Noi va oferim transparenta , nu avem costuri ascunse. După o consultare detaliată, puteți fi sigur că veți obține echipamentul optim pentru dumneavoastra și veți economisi bani inca din prima zi, dupa punerea in functiune a sistemului.

Vă sprijinim în fiecare fază a proiectului cu experiența noastra in planificarea și implementarea sistemelor fotovoltaice și selectarea componentelor adecvate.

  • Executie:

Oferin servicii de instalare pentru toate tipurile de sisteme fotovoltaice. Lucrarea de montaj, va fi planificată și pregătită în consultare cu dumneavoastra. În executarea profesională a lucrării, se iau măsuri pentru minimizarea zgomotului și murdăriei cât mai mult posibil.

Echipamentele premium originale pe care le instalam, sunt caracterizate de servicii superioare. Suntem experti in montarea sistemelor fotovoltaice si suntem familiarizati cu tehnologiile.
Prin specialistii nostri acreditati ANRE, punem in functiune instalatiile solare fotovoltaice de mici, medii si mari capacitati, cu si fara stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali si industriali, sisteme fotovoltaice on grid, hybrid sau off grid, de inalta calitate si durabilitate.

Ne asumam interesele clientilor si ii reprezentam cu respect, corectitudine si competenta, astfel incat succesul sa fie garantat pentru ambele parti. Odata ce sistemul fotovoltaic solar este instalat corect, va necesita o intretinere minima.

 

Activitatea dumneavoastra fotovoltaica poate fi inregistrata pentru o perioada mare de timp, cu ajutorul aplicatiilor inteligente, disponibile direct pe smartphone-ul dumneavoastra, reusind astfel sa concluzionam cu adevarat eficienta unui sistem fotovoltaic, respectiv depistarea din timp a eventualelor functionari necorespunzatoare si necesitatea de a interveni in conditii de avarie.

Oferim clientilor nostri o gama larga de produse si servicii si suntem considerati o companie sigura si de incredere. Asiguram service atat echipamentelor cat si a montajului in perioada de garantie si post garantie.

La solicitarea utilizatorilor de instalatii fotovoltaice rezidentiale sau comerciale, care nu au beneficiat de serviciile noastre de proiectare, executie si punere in functie a sistemelor si care reclama functionarea necorespunzatoare a acestora – specialistii GTX Solar Solutions pot oferi solutii tehnice de reabilitare si in baza unei comenzi ferme din partea clientului – pot efectua lucrarile de reabilitare care se impun

Din dorinta de a veni in intampinarea utilizatorilor rezidentiali sau comerciali care si-au instalat sisteme fotovoltaice si au constatat ca este necesara o imbunatatire a performatelor acestora sau a acelora la care conditiile de exploatare si consum energetic s-au modificat ulterior instalarii sistemului fotovoltaic – specialistii nostri pot analiza sistemul existent, elaboreaza si prezinta variante de upgrade a sistemului existent iar la solicitarea clientilor, efectueaza modificarile cerute de catre acestia.

Produsele și soluțiile pe care le propunem clientilor nostri, se caracterizează printr-o durată lungă de viață. Tocmai din acest motiv , prin serviciile noastre de mentenanta si service in garantie si post-garantie, vă puteti asigura utilizarea sistemului dumneavoastra fotovoltaic pe o perioada cat mai mare de timp, în mod fiabil și cu un randament maxim.

Numai în acest fel este asigurată investiția în energie pe termen lung. Prin urmare, puteti să vă bazați pe GTX Solar Solutions, pentru instalare, punere în funcțiune si mentenanta.
In acest sens, este recomandat ca o data sau de doua ori pe an – echipa noastra sa vina in locatia dumneavoastra pentru a verifica componentele sistemului atat in perioada de garantie cat si dupa. Astfel facturile ridicate de energie electrica vor fi de domeniul trecutului.

Contacteaza-ne pentru o oferta